Volkswagen Kever Cabriolet (1977)

Foto van merk Volkswagen type Kever Cabriolet uit het jaar 1977 in de kleur Blauw

Merk: Volkswagen
Type: Kever Cabriolet
Kleur: Blauw
Bouwjaar: 1977

Chauffeur: Ja/Nee

Gegevens verhuurbedrijf

CARS4VIPS
Mijdrecht
info@cars4vips.nl
Website

Informatie trouwauto

Een schitterende diep donkerblauwe Volkswagen Kever Cabriolet. Met bijvoorbeeld witte linten op de voorkant, witte bloemen achter de voorruit of de koffer achterop maken deze auto tot een plaatje!

CARS4VIPS verhuurt 4 Volkswagen Kevers Cabriolet en 2 Mercedes Benz voor stijlvol vervoer van bijvoorbeeld bruidsparen.
Al onze auto's zijn in topstaat.
Twee kevers zijn zgn. Triple White editions (witte kap, witte bekleding en een witte carrosserie). Daarnaast hebben wij een schitterende kever met een warm gele kleur en een zeer chique donkerblauwe.

Door de bijzondere kleurstelling en de smetteloze staat zijn al onze Kevers bij uitstek geschikt om samen stijlvol naar het stadhuis te rijden. Gewoon een weekendje weg kan natuurlijk ook.

Met de kap open, zal het karakteristieke motorgeluid, u bekend in de oren klinken.

Voor ons is iedere trouwdag een zeer speciale gebeurtenis waaraan wij graag een stijlvolle bijdrage willen leveren. Wij onderscheiden ons door flexibiliteit. Onze Haal en Brengservice is daar een voorbeeld van.

Kijkt u gerust ook bij andere aanbieders en kom vrijblijvend ook onze auto’s bekijken.
Overtuig uzelf dat wij echt de mooiste Volkswagen Kevers Cabriolet verhuren!

Bezichtiging van de auto’s kan bij ons ook ’s avonds en in het weekend.

Wij rijden vanuit Mijdrecht (provincie Utrecht) en Stompetoren (provincie Noord- Holland) voordelig door heel Nederland!

Prijs

De diverse mogelijkheden (oa. zelf rijden of met chauffeur en onze haal en brengservice) en daarbij behorende prijzen, inclusief voorwaarden, staan op onze website vermeld zodat u op uw gemak e.e.a. kan bekijken. Zelfs het aanvragen van een offerte via onze website is mogelijk. Deze heeft u dan binnen enkele werkdagen in huis.

Foto's


Uw banner hier?

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Trouwen in een Klassieker.
Akkoord