Porsche 356 Speedster (1959)

Foto van merk Porsche type 356 Speedster uit het jaar 1959 in de kleur wit

Merk: Porsche
Type: 356 Speedster
Kleur: wit
Bouwjaar: 1959

Chauffeur: Nee

Gegevens verhuurbedrijf

CARS4VIPS
Mijdrecht
info@cars4vips.nl
Website

Informatie trouwauto

De Porsche 356 Speedster werd gebouwd op initiatief van de Amerikaanse Porsche importeur Max Hoffman. Deze wenste een sportievere en goedkopere cabriolet voor de Amerikaanse markt waarmee ook geracet kon worden. Hoffman had aanmerkingen op de styling van de reguliere cabriolet welke hij graag anders wilde zien. Ferry Porsche ging op Hoffmans verzoeken in en bouwde een clean vormgegeven, zeer basic en zeer sportieve "fun car". Deze Porsche 356 Speedster is tot op de dag van vandaag de meest begeerde Porsche en één van de meest aansprekende klassiekers uit de automobielgeschiedenis.

Opvallen doet u zeker op uw bruiloft in deze Porsche 356 Vintage Speedster. Als origineel onbetaalbaar maar deze replica doet daar zeker niet voor onder. Tot in perfectie en met hoogwaardige materialen opgebouwd conform het origineel. Uniek in Nederland!
Eind november is hij bij ons maar onderstaand alvast de eerste foto van onze speedster.

Prijs

De diverse mogelijkheden (oa. zelf rijden of met chauffeur en onze haal en brengservice) en daarbij behorende prijzen, inclusief voorwaarden, staan op onze website vermeld zodat u op uw gemak e.e.a. kan bekijken. Zelfs het aanvragen van een offerte via onze website is mogelijk. Deze heeft u dan binnen enkele werkdagen in huis.

Foto's


Uw banner hier?

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Trouwen in een Klassieker.
Akkoord