Porsche 356 Speedster (1955)

Foto van merk Porsche type 356 Speedster uit het jaar 1955 in de kleur Wit / crème

Merk: Porsche
Type: 356 Speedster
Kleur: Wit / crème
Bouwjaar: 1955

Chauffeur: Nee

Gegevens verhuurbedrijf

Marc
Vleuten
speedster-verhuur@versatel.nl

Informatie trouwauto

Allereerst willen wij u graag feliciteren met het voornemen te gaan trouwen. Dit zeer sportieve model is een zeer chique verschijning op elke bruiloft. Met zijn tijdloze vormgeving en klassieke kleurstelling is een Porsche 356 Speedster een lust voor het oog. U dient de auto zelf te besturen. Wel moeten wij u helaas vragen de gelegenheid te bieden onze chauffeur mee te laten rijden met bijv. de fotograaf, zodat wij de auto niet uit het zicht verliezen. Verder is voornoemde prijs inclusief:

• Brengen & halen
• Uitleg “rijden in een klassieker”
• Alle gereden kilometers
• Brandstof
• Droogpoetsen/schoonmaken tijdens dag
• Overige rij-ondersteuning (zoals beheer bloemen, jasje bestuurder, dak openen/sluiten, etc.)

Wanneer u de auto reserveert, ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging tezamen met een factuur voor de aanbetaling van 25%. Circa een maand voor uw bruiloft ontvangt u een factuur voor het restant. Voor meer informatie, beschikbaarheid en reserveringen kunt u ons bereiken via speedster-verhuur(at)versatel.nl Rest ons nog u veel succes toe te wensen met de verdere voorbereiding van uw huwelijk en wij vertrouwen erop dat u ook tegen onze Speedster “ja” zult zeggen.

Prijs

Met Utrecht als begin en eindpunt gerekend, geldt een huurprijs van € 550,- voor 5 uur. Daarboven geldt een meerprijs van € 110,- per uur.

Foto's


Uw banner hier?

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Trouwen in een Klassieker.
Akkoord