Rolls-Royce Silver Shadow (1978)

Foto van merk Rolls-Royce type Silver Shadow uit het jaar 1978 in de kleur Geel

Merk: Rolls-Royce
Type: Silver Shadow
Kleur: Geel
Bouwjaar: 1978

Chauffeur: Ja

Gegevens verhuurbedrijf

Kloeg Huur een Rolls
Foeliedonk 2
Spijkenisse
info@kloegrentarolls.nl
Website

Informatie trouwauto

Met onze gratis naar uw wens gedecoreerde witte Rolls-Royce Silver Shadow II, zilvergrijze Rolls-Royce Silver Wraith II en feestelijke zachtgele Rolls-Royce Silver Shadow II verzorgen wij sinds 2006 met ons bedrijf KLOEG RENT A ROLLS jaarlijks inmiddels vele trouwerijen.

Ons werk bestaan voornamelijk uit trouwvervoer, maar ook jubileums, 25, 40 of 50 jaar getrouwd, in dienst of bijzondere verjaardagen geven een mooie gelegenheid om in overleg met de familie een rondrit samen te stellen langs plekken met speciale herinneringen. Bij alle gelegenheden zijn wij uiteraard passend gekleed.

Tarief:


Voor € 275,- staat de Rolls-Royce van uw keuze op de door u geplande dag tot uw beschikking voor 3 uren effectief, inclusief álle kilometers en decoraties. Mocht u de auto langer nodig hebben rekent u dan slechts € 25,- per half uur extra.


U bent van harte welkom om kennis met ons te maken, de Rolls-Royce trouwauto van uw keuze te komen bekijken en de eventuele bloemen en decoraties uit te zoeken. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak; telefonisch of per email. Kijkt u vooral eens op onze website waar u bij ‘meer foto’s’ de sfeer kunt proeven van een aantal van de door ons gereden trouwerijen en lees ook de aanbevelingen op Marktplaats.nl van eerdere klanten.

Wij verzorgen uw trouwauto met veel liefde en aandacht. Het is voor ons een plezier om van uw trouwdag een feest te maken!!

Met vriendelijke groet,

Theo en Anja Kloeg.

Prijs

Zie informatie

Foto's


Uw banner hier?

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Trouwen in een Klassieker.
Akkoord