Audi R8 (2008)

Foto van merk Audi type R8 uit het jaar 2008 in de kleur Zwart

Merk: Audi
Type: R8
Kleur: Zwart
Bouwjaar: 2008

Chauffeur: Nee

Gegevens verhuurbedrijf

PassionWithoutLimits
Maliebaan 1
Utrecht
info@PassionWithoutLimits.com
Website

Informatie trouwauto

Uw huwelijk moet de mooiste dag van uw leven zijn, maar is niet compleet zonder een prachtige auto voor u en uw geliefde. Met één van onze auto´s bent u verzekerd van een onvergetelijke dag!

Wanneer u een bijzondere auto zoekt, bijvoorbeeld voor een onvergetelijk huwelijk of vrijgezellenfeest, dan zijn wij uitermate trots om u te voorzien van één van onze modellen. PassionWithoutLimits doet geen enkele concessie op het gebied van exclusiviteit: slechts het beste is goed genoeg. Bij ons vindt u geen twintig jaar oude Ferrari 348 of Porsche 911, doch fantastische bolides zoals een oogstrelend mooie Aston Martin DBS, een extravagante Audi R8 alsmede een stijlvolle Audi S5 Coupé. Ons wagenpark is meer dan slechts een verzameling auto's. Het zijn stuk voor stuk kunstwerken, waarbij oogstrelende schoonheid wordt gecombineerd met compromisloze kracht.

We are not limited by uniformity, driven by exclusivity and powered by passion.

Prijs

Op aanvraag.

Foto's


Uw banner hier?

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Trouwen in een Klassieker.
Akkoord