Porsche Speedster (1954)

Foto van merk Porsche type Speedster uit het jaar 1954 in de kleur Rood

Merk: Porsche
Type: Speedster
Kleur: Rood
Bouwjaar: 1954

Chauffeur: Nee

Gegevens verhuurbedrijf

Porschehuren
Utrecht
info@porschehuren.info
Website

Informatie trouwauto

Bij uw mooiste dag hoort eenzelfde vervoermiddel, de rode Porsche 356 Speedster biedt u deze mogelijkheid en helpt hiermee uw trouwdag onvergetelijk te maken. U rijdt zelf in de Porsche, wat al een ervaring op zich is. De auto staat de gehele tijd tot uw beschikking. De Porsche Speedster is van bouwjaar 1954, is "indisch red" van kleur en heeft een beige volleder interieur. De kuipstoeltjes hebben een sportieve uitstraling en zitten comfortabel, het interieur met ivoren "banjostuur" doen u de jaren 50 herbeleven. De cabriokap en ramen zijn van mooi licht beige stof. De motor is een 4 cilinder boxermotor, luchtgekoeld met twee dubbele Weber carburateurs. Cilinderinhoud is 1800 cc met een vermogen van 110pk. De uitlaat is dubbel uitgeboerd en een RVS uitvoering met mooie sound. De Porsche is voorzien van originele "white wall tyres", d.w.z. banden met witte zijvlakken.

Prijs

Huurprijs Porsche Speedster: 500 euro voor 5 uur. (regio Utrecht) Ieder volgend uur kost 75 euro. Inbegrepen: brandstof, verzekering, begeleider, fleecedeken in de kleur off-white of zwart (te gebruiken bij lage temperaturen of tijdens de fotoshoot). Uiteraard is verhuur in andere delen van het land mogelijk, neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hier kunnen extra kosten voor berekend worden buiten het standaard tarief.

Foto's


Uw banner hier?

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Trouwen in een Klassieker.
Akkoord