Rolls-Royce Silver Shadow (1980)

Foto van merk Rolls-Royce type Silver Shadow uit het jaar 1980 in de kleur Blue Mink

Merk: Rolls-Royce
Type: Silver Shadow
Kleur: Blue Mink
Bouwjaar: 1980

Chauffeur: Ja

Gegevens verhuurbedrijf

EenRolls.nl
Argonweg
Amersfoort
eenrolls@gmail.com
Website

Informatie trouwauto

Voor u, als bruidspaar, is uw trouwdag de meest belangrijke dag. Een dag dus om naar uit te zien, maar ook om daarna regelmatig terug te kijken naar gemaakte foto's en/of film en dat alles met gevoelens van romantiek en niet te vergeten de herinnering aan de bewonderende blikken en woorden die u van uw bruiloftsgasten ontving.

Wij hebben onder andere twee echte stijlvolle Europese Klassiekers of zoals u wilt Oldtimers, (géén rock & roll) namelijk een Rolls-Royce Silver Shadow (in de kleur Blue Mink) en een Rolls-Royce Silver Spirit (in de kleur Magnolia White), indien gewenst verzorgen wij ook uw volgauto's en volgbussen, alle met chauffeur. Heeft u wellicht meer of andere wensen ? ...., vraag het alstublieft ..... het is en blijft uw trouwdag!

Welke auto u ook uiteindelijk bij ons kiest, steeds wordt u gereden door een ervaren en netjes in stijl geklede chauffeur compleet met pet en handschoenen. Het zijn allemaal in perfecte staat verkerende Klassieke auto's, ook de inzetbare volgbussen zijn eveneens voornamelijk van Europese makelaardij, elk voertuig wordt standaard door ons voorzien van bloemstukken.

Kortom op één adres regelt u uw complete trouwvervoer en desgewenst zelfs de met ons samenwerkende fotografe, in dat geval krijgt u niet alleen van ons 15% korting maar ook 15% korting van de fotografe.

Op uw trouwdag (of later op foto-/filmbeelden daarvan) zal (de door u gekozen trouwauto steeds met) u het stralend middelpunt zijn. We begrijpen het best als u nog even overweegt om een oom, neef of kennis te vragen om met zijn oldtimer u te rijden, bedenk echter dat u bij ons voor een duidelijke en betaalbare prijs ook hen een ontspannen bijwonen van uw huwelijksdag gunt.

Wij beschouwen het dan ook als een bijzonder voorrecht om ook het vervoer op uw trouwdag met één of meerdere van onze Klassiekers te mogen verzorgen, desgewenst onder regie met en van uw ceremoniemeester,

Telefoon 0652720303
(b.g.g. 0334550607)

Prijs

Volledig verzorgd trouwvervoer inclusief standaard bloemstukken vanaf € 275,- in één boeking met onze fotografe vanaf € 235,-.

Foto's

Uw banner hier?

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Trouwen in een Klassieker.
Akkoord