Volkswagen Kever Cabrio (1973)

Foto van merk Volkswagen type Kever Cabrio uit het jaar 1973 in de kleur Roomwit

Merk: Volkswagen
Type: Kever Cabrio
Kleur: Roomwit
Bouwjaar: 1973

Chauffeur: Ja/Nee

Gegevens verhuurbedrijf

Molenaar Trouwauto's
Arnhemseweg 31
Barendrecht
info@molenaartrouwautos.nl
Website

Informatie trouwauto

Proef de romantiek van vroeger met de Kever Cabrio trouwauto! De Volkswagen Kever Cabriolet uit 1973 is de meest authentieke en intieme auto voor je trouwdag. Fantastisch in eenvoud en nostalgisch in karakter. Je kunt onze Kever Cabrio huren in een gebroken witte kleur met een klassiek zwart dak en interieur.

Onze Volkswagen Kever Cabrio is uitgevoerd in een combinatie van een zwarte leren interieur, zwarte kap en gebroken witte lak. Met de authentieke koplampen, een rieten mand of leren koffer achterop is de Kever Cabrio helemaal af. Romantischer kan het niet! Met het huren van de Kever Cabrio trouwauto maak je je trouwdag compleet. Een glimlach verschijnt op het gezicht van voorbijgangers.

Maak een fantastische entree op jullie bruiloft met de Kever Cabrio! Je kunt deze trouwauto al huren vanaf 225,- euro! Boek direct onze Kever Cabrio of maak een gratis afspraak om de trouwauto met eigen ogen te bewonderen.

Prijs

€ 225,-

Foto's


Uw banner hier?

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Trouwen in een Klassieker.
Akkoord