Volkswagen Kever Cabrio (1979)

Foto van merk Volkswagen type Kever Cabrio uit het jaar 1979 in de kleur Triple White

Merk: Volkswagen
Type: Kever Cabrio
Kleur: Triple White
Bouwjaar: 1979

Chauffeur: Ja/Nee

Gegevens verhuurbedrijf

Molenaar Trouwauto's
Arnhemseweg 31
Barendrecht
info@molenaartrouwautos.nl
Website

Informatie trouwauto

Deze nieuwkomer is schitterend: de Kever Cabrio Triple White! De trouwauto die helemaal in het wit gehuld is. Zowel de mooie witte lak als het bijpassende interieur en de cabrio kap. De kenmerken van deze Kever Cabrio Triple White zijn de hoge betrouwbaarheid, de fantastische eenvoud en het typerende motorgeluid.

Onze Volkswagen Kever Cabrio Triple White maakt het plaatje van jullie bruiloft compleet. De Kever is uitgevoerd in een mix van een off-white leren interieur, kap en lak. De klassieke koplampen en de rieten picknickmand of leren koffer achterop de cabriolet maken deze trouwauto nog specialer.

Ervaar de romantiek in deze trouwauto tijdens jullie speciale dag. Je kunt de Kever Cabrio Triple White al huren vanaf 225,- euro. Maak een gratis afspraak om de cabriolet te komen bekijken of boek de trouwauto direct online of per telefoon!

Prijs

€ 225,-

Foto's


Uw banner hier?

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Trouwen in een Klassieker.
Akkoord